13 april 2013

Lite pyssel kanske lurar fram våren

Helt galet vad det tjatas om den där våren, jag också och jag tänker inte sluta förens den kommer. Hoppas förresten att den hoppar över och det blir sommar direkt. Typ nu!

Kör på med lite vårpyssel och körde löpning i kortbyxor (fast inomhus) för att lura fram värmen. Testade ett av de nya löpbanden på KMTI, bra höjd och riktigt stabilt. Körde lite tuffare löpning för att pressa upp tempot lite. Körde totalt 4km på 4.30 tempo och 2 lite lättare, som start och slut. Får vara nöjd med det då det gått trögt med löpningen ett tag. Är så mycket annat att fixa med.

Ikväll blir det lax på rotfruktsbädd från bloggen 56 kilo, fast eftersom jag inte kör LCHF så blir det potatisgratäng till också. Tror det kan bli smarrigt.

Framöver behöver jag hota upp mig lite. Vll känna mig vårfräsh. Det innebär följande önskelista.

Klipp och färg
Brun utan sol
Naglar (fast undrar om det går när jag ska ta i och ur linser, ngn med erfarenhet?)
En Colmarjacka, Guuud vad snygga och liiite dyra med. Men kanske ska unna mig, har inte köpt jacka på riktigt länge.
En snygg handväska, fast skulle behöva tre i olika stil typ.
Det var det, några tusen fattigare efter denna listas uppfyllande.

Ps Handdukarna har min mamma vävt och grytlapparna har hon virkat. Det är riktigt pyssel det. Besök gärna hennes nya blogg där hon skriver om handarbete av olika sort, trädgård, djur och pyssel.
www.rolikt.blogspot.com2 kommentarer:

  1. Inga problem att ta i och ur linser med naglar, man kommer på det efter en gång typ. Kör på naglar du, det är du värd! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det Johanna, då får det bli så!

      Radera