25 april 2013

Lite lyx

Jag har inhandlat en ny ansiktskräm med solfaktor i. Det är det bästa! Har bränt mig två gånger redan och det känns inte bra. Dessutom är jag torr så det fick bli en rik crème.
Jag har känslig hud och speciellt för krämer som sluter tätt såsom vissa solkrämer. Jag får utslag av dem. Sår till och med och soleksem. Ush, det bästa är om man klarar sig utan då mår huden bäst. Det vill säga lagom med sol, men det är svårt att få till när man grejar ute och det är soligt som busen. Ja, ja, jag är nöjd!

Idag lyxade jag till det med liljor också. Fint!

I helgen kommer Johans farmor hit och Johans bror med fru, Anders och Sanna. Vi ska fira 90-åringen genom att gå på Lerinmuseet, äta lunch på stan och sedan middag med grill på altanen förhoppningsvis. Det blir grejer det.

I morn är det fredag. Skönt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar