23 april 2013

Ha-begär

Idag satte jag min fot på Blomsterlandet för att kolla in de prydnadsträd jag lagt undan för eventuellt köp. Oj, oj, insåg att det var 3 år sen jag faktiskt köpte någon trädgårdsväxt överhuvudtaget. Innan dess var jag storkund. Idag var med andra ord som att gå in på en leksaksaffär när man var liten fast ännu bättre.
Växter som beställts och som snart pryder delar av trädgården är.

Avenbok till inre häckar mot altan, 38 stora, 30 små.
5 Prunus Accolade, dvs samma prydnadskörsbärsträd som pryder Kungsträdgården i Stockholm
4 silverpäron, vi får se om jag köper dem, de var lite små tyckte jag.
9 Karen Blixen rosor, dvs vita.
1 Ullungrön Dodong, fast den får nog vänta lite. Synd!

Idag var jag och maken tvungna fylla på med godis under kvällen. Cykelvägen hem idag var mördande. Kändes som jag skulle ramla av cykeln då och då. Motvind från helvetet kan jag säga. Denna cyklingen gör en riktigt mör.

Jag har idag också fått recepttips av en elev inför helgens middagar. Chimmychurry kyckling, så det får det bli.

2 kommentarer:

  1. Du har nog fått detta habegär som en gen från mig när det gäller växter.

    SvaraRadera
  2. Jag skall ta en tur dit idag. Varje gång jag är där tänker jag inte köpa något, men det blir alltid som man tänkt sig. Behöver ibland fyllas på trädgården.
    MosterIngrid

    SvaraRadera