13 april 2013

Gick upp tidigt

Jaha, väckt av maken innan 7, upp för att greja. Möts av snö, men tänker att det går väl skyffla bort. Gör ett försök men inser mig besegrad. Fy, altanen skulle ju bli klar idag. Så vilka projekt ska jag ta mig an då? Inomhus blir det iallafall.

Ids inte ens gå ut för att ta kortet.

1 kommentar:

  1. Man behöver inte vara orolig för att bli sysslolös då man har ett hus...och husdjur.
    Här har vi faktiskt trotsat vädret, lite grann i alla fall. Tommy har varit på Bonäsleden och spårat med Vaski och jag tog vovvtjejerna på en lite kortare skogspromenad...sen blev det desto jobbigare med bad av tre überskitiga hundar OCH städning av hallen och trappan upp till duschen.
    Förresten, så konstigt att du inte kan kommentera i min blogg, jag har nyss öppnat den för alla igen, och hoppas på att stolliga nynazister inte kommenterar igen...
    Kram Anja

    SvaraRadera