12 mars 2013

En märklig dag

Den började med en cykeltur till jobbet. Tog på mig rejält, inga problem. Kändes skönt. Började jobba och framåt lunch började jag känna mig frusen. Tänkte inte så mycket på det. Frös igår också eftersom det är svinkallt i vissa delar av skolan just nu. Jättevarmt på andra.

Tiden gick och efter ett tag fick jag den typiska febervärken på huden, hårbotten och ryggen. Började glödga lite i ansiktet. Cyklade dock och hämtade min nya telefon och fixade lite tillbehör till den. Kom tillbaka till jobbet och bara kände att nehej du, ingen träning idag, inte ens cykeltur hem. Johan hämtade mig, jag frös som tusan så det fick bli löppebingen och två Ipren. Sov i 2h med feber.

Nu vet jag inte vad som hänt, men det är liksom rätt bra, fast inte hundra, som det var innan lunch typ. Avvaktar morgondagen.

Nöjd med telefonen iallafall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar