22 mars 2013

Det ser varmt ut

Men skenet bedrar. Jag höll på att förfrysa tårna i morse när jag cyklade till KMTI. Satan, fick stanna 2 ggr.
Nu VILL jag ha varmt. Känner fortfarande i tårna.
Körde ett Body Sculpt pass. Det var några år sen jag instruerade ett sånt pass. Gick sådär.
Ställde mig på vågen, som jag brukar på fredagar. 73,9 (75,6 för några veckor sen) så det går neråt, det gör det på vikterna man fixar på styrkan också. Det hänger alltid ihop. Speciellt på bänkpressen. Utsatt övning med andra ord.
2kg ska bort innan löpningens slutmål. Stadsloppet. Frågan är om jag fixar under 45 i år igen. Vad tror ni? Sen är frågan om jag inte ska fråga brorsan om vi ska köra multisport tillsammans under sommaren. Vore spännande!
Nu blir det snart matlagning, fläskfilégryta. Mums!
Lite sol och påskägg bjuder jag på.1 kommentar:

  1. Som jag längtar efter värme! Det gick säkert hur bra som helst på Bodysculpen! Vi instruktörer är så självkritiska! :) Lägg gärna ut receptet på fläskfilén! Trevlig helg! Kram Petra

    SvaraRadera