7 februari 2013

Mycket att fira

Idag fixade min klass hem guldet i skolmästerskapen för Curling. Riktigt roligt. I morgon blir det tårta. Det blir också tårta när jag kommer hem. En 35-åring ska firas. :) Dessutom har jag faktiskt inte riktigt firat att jag fixat lyftet på 70kg.
Ytterligare en sak att fira är att det kan vara de sista skriftliga omdömena jag skriver för evigt denna termin. Phu vad skönt. Nu kan jag lägga den tiden på en massa annat. Det är några timmar varje termin.

På lördag blir det skidor förresten. Första denna vintern. Blev ju inget förra vintern, så det ser jag fram emot. Idag testade jag Icebugs på mina skor. Eller halkskydd som det heter på lite töntigare svenska. :) Funkade bra och sådana ska jag införskaffa bums.

Nu god natt, en blivande 35-åring behöver sin skönhetssömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar