18 februari 2013

Mot alla odds

Dagen började med att jag tog på mig kläder som jag igår matchat ihop, mycket roligare när garderoben är i ordning. Brukar typ aldrig göra det dagen innan, men kunde inte låta bli. Lola chino slim fit, jeansskjorta, proud shawl striped blue.

Av någon konstig anledning blev jag under dagen riktigt drettrött på ren värmländska. Antar att det kan bero på att det är sportlov nästa vecka. Det är fullt ös denna vecka, så det så.

Trött som sagt, kass i magen (på två sätt), träningsvärk i benen efter knäböj, skitväder. Lägg till att jag planerat att springa hem, och mot alla odds, så gick det galant. Ibland är kroppen mycket märklig.

Linus vill gå ut, men det är livsfarligt. Kolla vad som damp ner utanför dörren, Linus har tittat på den i en kvart nu. Det riktigt mullrade till när snön föll ner. Läskigt!

Ni som tycker jag liknar en person på kortet, jepp hon kallas min mamma!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar