5 februari 2013

Kommande arbetsplatsen tar form

Under läsåret är ju jag och mina kollegor samt elever stationerade på Tullholmen. Till hösten ska vi tillbaka till Norrstrand. Idag var vi på plats igen på Norrstrand för att kolla läget på byggarbetsplatsen. Kändes riktigt bra och som att jag längtar tillbaka. Fler grupprum, öppnare känsla (om det om möjligt går), nya arbetsrum, platser med nya funktioner. Sittplatser, ny entré, bättre uppsyn, fler och större toaletter, hissar, sophantering, mm. Det blir bra det här.

Ni ser bilder från centralhallen/uppehållshallen/entren, långa korridoren E18, elevhälsan, No-salar, arbetsrum, trapphus. Det är en del kvar att göra. 1,5 ton murbruk i veckan på 4 murare går det åt för att reparera tegelväggarna som blir riktigt snygga.
1 kommentar:

  1. Jag förstår om ni längtar till er "nya" skola! Vi är smått oroliga hur vi skall hinna allt, ritningarna är ju inte klara på långa vägar, och sen "egna önskningar" som alla vill ha...Sen skall vi packa och så möts väl vi väl i dörren i juni, ni på väg ut och vi in! Ja, jisses, vilket spektakel, men så kul då allt är klart!!
    Ps: Mitt ben är görbra nu så nästa torsdag kommer jag, om jag inte fått Tommys influensa, vill säga...
    Kram Anja

    SvaraRadera