28 februari 2013

Härliga släkten

Å vad det var trevligt att träffa kusiner, moster och morbror i Uddevalla idag. Varför åker jag inte dit oftare? Underbart, och känslan kommer sitta i länge. Jag fick lunch, viltlax med presad potatis och efterrätt. Smarrigt, jag ska lägga upp receptet nästa helg för då blir det denna rätt igen. Har gjort den förut, men har glömt bort det ett tag. Efterrätten är en riktig proteinshake.

I kväll skulle jag haft en visning, men tyvärr blev den inställd pga sjukdom. Det är så irriterande när dessa sjukdomar sätter käppar i hjulet för trevligheter. Även i morgon blir det nog ombytta planer pga sjukdom. Typiskt, men så är det. På lördag hoppas vi på att alla är friska och att det blir tjejkväll med stort T.

En liten kille som gett presenter till mig idag är Axel, finfina presenter som det kommer bilder på i morgon. Han har dessutom gått mannekäng med alla killkläderna ur kollektionen. Det var roligt att se dem på, han gillade många av kläderna och tyckte mamma skulle köpa matchande tröja så de kunde ha lika. Söting! Efter mannekängandet stupade han i säng och somnade bums. Jobbigt att byta om och kolla i spegeln och visa pappa.

Bilder kommer i morgon. Nu ska jag sova. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar