9 februari 2013

Födelsedagen i bilder

Bästa födelsedagen på länge!
Gick upp med Johan, blev skjutsad till KMTI där jag intog frukost. Blev grattad av härlig kollegor där. Världens bästa kollegor ska jag tillägga. Vilket härligt gäng vi är.
Tränade styrka, tog god tid på mig när jag bytte om.
Åkte iväg för att fixa tårta till mig och min klass som vunnit skolmästerskapen i Curling. Underbara ungar, som gav mig både kort, grattishyllningar och kramar.
På skrivbordet stog en överraskning, en fin blomma från bästa kollegan Elin, på telefonsvararen hade en lika bra kollega Mia sjungit in födelsedagssången, min sista braiga kollega grattade mig på facebook. Det är helt otroligt att man blir så uppskattade och grattad, rörd.

Mamma hade skrivit så fina ord. Nätkärlek! Du är bäst!

Pappa och svärmor ringde och grattade mig, båda bröderna, Axel och Sanna sjöng i telefonen. Så goa! Kort från snyggaste kusinen Lena med familj, bästa kompisen Anna och Sanna och Axel. Sms från flera kollegor, vänner. Jättemånga grattis på facebook, med fina ord.

När jag kom hem hade jag beställt pasta Carbonara av maken som också fixat en perfekt present. Ett tangentbord till I-paden. Tårta på kvällen, budapestbakelser rättare sagt. Av Henrik fick jag och Linus en fin sak som Linus gillade. En liten Monki-figur som han har som huvudkudde. Söt!

Sist men inte minst så kom grannen Åsa in med en bukett tulpaner. Så fint! Jag älskar tuplaner.

Nu njuter jag bara av allt som faktiskt getts till mig i form av presenter, ord, kramar, telefonsamtal.

Kvällen igår avlsutades med serien Homeland. Sjukt bra serie. Bör ses!

I morgon fortsätter firandet, då kommer det gäster hit. Jag ska göra mat och fixa efterrätt. Har hela dagen i morgon på mig, men idag ska fläskfilen marineras.

På tal om mat, vad ska vi äta i kväll?


2 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag du haft! Och att du har de bästa kollegorna på KMTI är ju sant, för ni är ju alla de bästa instruktörerna som finns!
  Ha en fortsatt fantastisk födelsedag!
  Födelsedagskram Anja

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! Visste ju att du fyller i februari, men hade inte riktigt koll på dagen. Låter som du haft det bra. :)
  Vi njuter av influensa här hemma! Gjorde Banoffee pie igår för att trösta oss lite. Prova det, hur gått som helst!
  Kram!!

  SvaraRadera