17 februari 2013

Äntligen rensat i garderoben

4 påsar blev utrensade, inte så farligt ändå för att vara mig. Jag har insett att man med mitt yrke konsumerar en och annan klädtrasa under ett år. Baströjor, linnen och leggings framförallt. Det går åt en del kläder per vecka.

Det blir så lortigt snabbt, armhålorna blir lagomt svettiga efter en dag på språng, knäna i golvet när man ska hjälpa elever, fickor eftersom mobil, nycklar, pennor dras upp och ner, armlinningar eftersom de dras efter bänkar och blyertspapper, fotlinningen eftersom du går en del i korridorer. Ja, det är bara att tvätta med andra ord och då slits kläderna mer.

När jag hade rensat ur allt syns det rätt tydligt vilka färger jag föredrar att ha på mig. Svart, vitt, grått, blått, korall. Jag äger 1 lila tröja och 1 gul också som jag gillar. Inget grönt, turkos, rosa, eller jo som träningskläder.

Det märks också vad jag är i behov av. Kjolar, leggings och T-shirt, samt långa träningsbyxor. Har 1 par nu som det inte är hål i för inomhusbruk. Det är lite i minsta laget för en person som tränar 6 ggr i veckan.

Det känns iallafall som en befrielse just nu att kläderna är fixade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar