13 februari 2013

Andra åket

Eller säger man turen när det är längd? Oavsett körde jag ett kort pass på skidorna idag också. Runt 45 min. Första var i lördags och det var mer rejält. Har känts rejält i ljumskarna efter det. Men idag var det dags igen. Det kändes mycket bättre och mer stabilt än i lördags. Lite bakhalt, men jobbade ordentligt med att få tryck ner i skidan när jag skjuter ifrån. Hoppas på några åk till. Innan snön smälter bort. Det är riktigt roligt!

Annars har dagen gått till att hålla utvecklingssamtal, haft matteprov, bränt bränslen, tänkt på nytt matteprov, funderat på kommande planeringar, handlat mat...

Och där stannar vi. Maten på fredag är bestämd till lyxig pasta bolognese a la Frida. I och med denna benämning betyder det att såsen kommer att innehålla inlagda paprikor, äkta crème fraiche, rött vin, fond, lök, timjan, basilika, oregano, sambal oelek, chilisås. Mums!

I kväll har jag fixat lite med House of Lola, det är så roligt! Prova olika outfits, fundera på hur jag ska beskriva kläderna och hur en visning kan läggas upp. Jag längtar till månadens nyheter. Det blir spännande.

Nu blir det några sidor i min favorittidning. Natti!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar