11 januari 2013

Soppa för första gången

Jag och Johan har återtagit en grej vi gjorde för typ 6 år sen. Jag fixar maten på fredag och han på lördag. Det är riktigt roligt faktiskt och man vet att man inte behöver fixa för båda kvällarna. Dessutom lägger man ner sig lite mer. Fast utan krav.

Idag blev det grönsakssoppa med chorizo. Egen blandning, och det var första gången jag gjorde soppa faktiskt tror jag. Iallafall själv. Jag gillar soppa men det är nått som inte är hundra bra. Men gott är det. Jag gjorde pizzabröd också. Leilas pizzadeg med riven västerbottenost timjan och örtsaltet från min kollega. Mums! Det blev bra och jag fick godkänt.

I övrigt är det en himla tur det är fredag. Extremt trött igår och idag. Satan i gatan! Men nu är det vila, och på måndag är sovtiderna acklimatiserade med hjärnan.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar