26 januari 2013

Min tur att laga mat

Denna helgen trodde jag vi skulle få besök, så det fick bli lite lyxigare varianter. Men besöket uteblev så nu får vi lyxigt helt själva. Yummie!

Bästa kyllingen ever från http://www.recept.nu och Pavlova med lime lime-och passionscurd. Provar detta för att se om det funkar som bjudmat framöver. Det tror jag minsann. Jag kommer dock att köpa lemoncurd. För mycket jobb, och det blev inte tjockt som det skulle.

Annars har dagen varit riktigt lugn. En löptur med fart på slutet gjorde mig riktigt mör i kroppen, eller nja riktigt go! :)

Jag planer att göra något gött för kroppen snart. Ansiktsbehandling, massage, fotpedikyr, handmanikyr. Känner mig lite snuskig på nått sätt. :) Hi, hi! Kanske ska höra mig för med en person nära mig om hon kan hjälpa mig mot en gentjänst.
2 kommentarer:

  1. Tårtan ser sjuuuuuuukt god ut! Den får du gärna göra till fikat nån gång. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den blev inte så bra som jag trodde. Blev för söt. God, men jag vet hur jag ska göra den godare. Kan nog bjudas på en måndag framöver. Rätt lätt om man kör på färdiga maränger och Curt. :)

      Radera