4 januari 2013

Klarat eldprovet

Det som skulle bli en riktigt roligt vistelse med badhus, skridskor, och massa annat skoj blev magsjuka istället. Axel har varit här igen, och tror ni inte han blev sjuk tillsammans med maken. Med tio minuters mellanrum för start av sjukan för dessa två. Jag har spritat och tvättat mina händer med sprit, klorin och tvål så att de är helt fnasiga. Nu har det gått mer än 48h så jag vågar tro att jag nog klarat mig. Hela huset är sanerat med klorin. Har nog tvättat 10 maskiner under två dagar.
Servat med drycker, spritat händer, servat med Alvedon när febern satte in, spritat händer, gått med hinken, spritat händer. Jepp, jag har fixat eldprovet!
Vitpepparn är snart slut, det har gått hårt åt dem. Kanske ska fortsätta eftersom det härjar magsjuka för fullt i Värmland. Vi fick med oss vårt från Göteborg. Axels pappa blev också sjuk, typ 12h efter.

Är det nu jag ska starta med tvättstugan då? Bygga om med fler skåp och bänkar. Det var ju jullovets projekt ju.

1 kommentar:

  1. Uhh, fy för den lede! Hoppas du har klarat dig! Magsjuka är det värsta som finns!! Fortsätt sprita!!
    Kram Anja

    SvaraRadera