15 januari 2013

Iakttagelser, funderingar

Det sista har jag kollat in lite grejer. Helt ointressant men sånt jag grunnar på.

Linus gillar samma mat som andra katter. Det var steamed fish från whiskas som gick åt fortast på rean, just den som Linus också gillar mest. Typiskt, men den andra sorten fanns kvar. Tonfiskpat'e. Linus är med andra ord, en vanlig katt i vissa bemärkelser.

Det är också en fråga om vilken mat som serveras till kvällen och under natten som är den viktigaste delen i hur Linus väljer att störa eller inte störa matte mellan 03.00 och 04.00. Det är klart, men hur och vad som är bäst är jag inte riktigt säker på än. Ja, Linus är kung i huset.

En tickande klocka är endera underbar eller fruktansvärd. Jag går mellan de båda känslorna! Vet hur jag ska hantera det iallafall. Lägg den ner med urtavlan neråt, då tickar det inte. Nöjd med detta! Kan välja hur jag vill ha det utan att behöv gå iväg med klockan till annat rum. Stört, jag vet!

Linser är förbannat bra, men bara när det funkar fullt ut. Det gör det för mig nu. Har aldrig glasögon på mig längre. Förut tyckte jag det såg bättre ut med dem, nu utan. Hmmm.... Vanan av att se sig själv i spegeln inverkar nog.

Min kudde måste vara av en speciell sort, täcket också för att det ska vara riktigt bra. Fast kudden är viktigast. Tar ibland med den trots att jag ska bo på hotell. :) borta bra, hemma jättebäst. Jag slappnar bäst av hemma när jag är ledig inte på en semesterresa, även om det är jäkligt gött också. Kanske beror på kudden. :)

Ok, nog om mina knäppa funderingar. God natt! Jag måste lägga mig tidigare! Ghaaaaa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar