20 januari 2013

Härliga helger

Den här helgen började med träning fredag förmiddag. Jo, jag vill börja där, för det är så lyxigt att börja sent på fredagar vilket jag gör.
Jag körde dragpass på fredagen, periodens sista så det vara hårda bud. Det kändes riktigt bra. Efter träningen var det finfin promenad till jobbet. Jag gick över Mariebergsviken, på isen. Otroligt fin skridskobana, och gjorde promenaden lite kortare.

Ett härligt solsken!

Efter jobbet tog jag bussen hem, städade och fick besök av broder Henrik. Vi åt pizza i stora lass. Sista på ett tag eftersom nya träningsschemat börjar till veckan.

På lördag kom så dagen jag längtat efter så förbaskat länge. Kick off i Skövde för House of Lola. Och oj vilka snygga kläder. Att Anna och Lottis lyckas varje termin?! Helt otroliga kvinnor! Jag kan inte avslöja mer än så. På onsdag lägger jag ut en massa bilder. Men jag har iallafall gjort en lång lista över mina kommande inköp. Yihha, garderoben är räddad och jag tror inte jag kommer köpa några andra kläder än härifrån framöver. Nästan iallafall. :)

Jag fick ta bussen in till stan där finaste Ulrika hämtade upp mig. Det stod -16 grader på min termometer så pälsen på, extra tjocka strumpbyxor under Lola-klänningen och höga förväntningar i skallen.

Brrrrr!
Det blev mycket tjat och prat i bilen dit, lite strategier och pepptalk.

Idag har jag kört sista presspasset, vilket innebar lätt toppningspass. Gick på dansaerobic för att skaka lite på rumpan, som just nu är något större än vad jag gillar helt. Ghaa, men snart är det dags för mer löpning igen. Då kommer kläderna sitta skönare igen! Dessutom har jag fixat bytet mellan Isabel-lampan och lyktan. Det blev finemang.

Måndag och tisdag innebär förberedelser för rivstarten med House of Lola våren 2013. Häng gärna med och titta in här för att se olika kombinationer, och få inspiration. Ja det gäller ju inte bara Lola förstås, hoppas ju ge det kring träning, hus, trädgård, mat och bak också.

Nu ska jag ta kvällen och ladda för en tidig läggningstid för mig själv. Behöver sömnen väl då kommande vecka har mycket att ge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar