16 januari 2013

Här borde det stå en svordom

Men det gör det inte. Missade precis sista repset på 3*5 på 60kg. Men närmare än förra gången. 1a och 2a var ju så lätt. Inga problem, men sista settet. Nehe. Skulle vilat lite längre kanske. Men, men inte gräma sig. Nästa vecka hoppas jag verkligen 70kg går upp. Annars blir jag nog lite besviken faktiskt. Det vill jag inte bli så det är bara att trycka upp skiten.

En liten parentes som är väldigt viktig i sådana här sammanhang är passaren som står bakom och tar upp stången om man failar. Jag har en favorit här och det är kollegan Elin. Hon är grym. Jäklar vad cool hon är. Hon väntar tills det verkligen inte går mer. Precis som det ska vara. Det känns tryggt att köra när man vet hur den bakom reagerar och om personen har koll. Det har Elin! Kram på dig. <3

Nu ska jag se om jag inte ska byta plats på en lampa och en lykta.
Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar