12 december 2012

Ush vad skräp, men iallafall lite utveckling.

Vi har ju shoppat lite prylar på sistone. Ush vad skräp det blir och rörigt. Hela garaget fullt just nu och papper hit och dit inomhus. Helgen kommer gå till storstädning. Sortera papper och kontorsmaterial. Planera Lola-administration till pärmar och lådor mm. Vet hur jag ska sortera så att våren blir en enkel match.

Kökslådorna behöver gås igenom, kläderna återigen rensas i. Slänga skräp, sortera i garderober. Mm, mm...

Laddar för jullov nu och har faktiskt haft tid att tänka lite utveckling som IT pedagog. Det tänker jag fortsätta fram tills lovet. Nya mallar, uppdatera hemsidor, lägga till snygga bilder. Jag ska försöka mig på att få till film som eleverna kan titta på hemma på genomgångar. Jag vet att det finns massor på nätet, men jag tror det kan va bra att ha egna lärarens, men också andra. Då kan man jämföra och kanske få till ngt bra. Vi delger ju på olika sätt.

Känner mig lite tråkig just nu så det blir inga riktigt bra uppdateringar här. Men efter helgens storstädning kommer jag visa före och efter bilder. Yihaaaa!

I morgon är det Lucia. Hoppas jag orkar upp och lyssna på lite tv innan jobbet då.
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar