10 december 2012

Stockholmshelgen

Mmmm vad skönt och mysigt vi haft det bland alla stressade Stockholmare. Det är skönt att bara strosa omkring och titta på människor. En hel del turister, men många stressade stockholmare också som ska till jobbet eller hem från jobbet. Eller någon annanstans.

Fredagen började med träning, dusch, och sen buss istället för tåg. Bläää, men det gick bra ändå. Busschaffisen hade inte riktigt koll på läget så han körde dessutom fel i Stockholm.

När vi kom fram gick vi in på systemet, och gissa om det var folk där. Var kö in dit och en vakt som släppte in folk pö om pö.

S och A flög och mötte upp på Söders hotell på Södermalm, precis vid brandstationen där Brandsta city släckers höll till vid inspelningen. En söt brandstation kan jag säga som dessutom är i drift. Södermalm var sött hela det.

Katharina kyrka

Mycket snö på gatan vi bodde på,
Brandstationen längst bort till vänster.

Massor av fina/sköna restauranger och barer, och en favorit som tillkom var Honey, Honey. Bar och restaurang som otippat hade riktigt god mat, härlig stämning och trevlig personal.

Honey, Honey på Södermalm. Folkungagatan.


Lördagen ägnades åt först shopping, fika och sen Sturebadet, som var helt fantastiskt underbart skönt. Ett bubblande örtbad och ansiktsmassage med behandling. Wow! Perfekt att det ligger så centralt också.

Mums!

Julmarknad

Omklädningsrum med kristallkronor. Så lyxigt.

Redo för mera shopping? :)
I övrigt var det mycket snö i Stockholm, dåligt plogat, de har att göra framöver också med andra ord. Många som ramlade framför mina ögon. Önskelistan har blivit kortare. En helg att komma ihåg.

Ring från Edblads.
Det blev också stövlar för 400kr, ett klipp! En bastopp i grått ribbstickat, ett par örhängen från snö, underkläder, mascara, ögonskugga. Jag är nöjd! :) Bilder kommer senare.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar