3 december 2012

Nya 7 veckor

Dags för träningssnack igen. Min blogg handlar ju om blandade saker, men mest om träning, vårt hus, inredning, trädgård, mat och bak. Det pendlar lite vad som är mest på tapeten. Det får ni ta.

Nya 7 veckor och det är med schemat mm2k som grund för bänkpress som bygger på lågreps med negativa set och högreps till failure.

På det kör jag vidare på samma tema med högreps och lågreps. Två dragpass och två presspass, ett av varje typ, med lite olika övningar som passar till högt eller lågt antal repetitioner. Antar att det sista är godtyckligt vad som passar, bygger på känsla och att minimera skaderiskerna.

Hoppas nu också på att hostan helt försvinner. Kommer när jag går ut och när jag pratar för mycket. Dessutom vill jag ha snö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar