17 december 2012

4 veckor sen sist

Ja så länge sedan är det jag sprang ett pass. Innan det typ 2 veckor. I morgon blir det premiär efter denna långdragna förkylning, bronkit och hosta. Uuu vad skönt det ska bli med framförallt frisk luft. Det kommer nog ta rätt lång tid att komma tillbaka. Ush och fy!

Såsom underlaget är ute just nu gillar jag inte. Funkar dumt att både cykla, åka skidor och springa. Men skit samma. Längtar faktiskt efter luft! Simma funkar iofs :), men det är jag jädrit trött på efter alla timmar ja la i simbassängen som tonåring. Fick till och med för mig att jag längtade till våren nu. Hmm...

I morgon blir det planeringsdag för vårt lilla arbetslag Vingen hemma hos Elin. Då får vi lite mer koll på hur framtiden kommer se ut. Det blir spännande!

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar