8 november 2012

Mycket roligt och ett rekord till

Igår var jag i Arvika och fick uppleva härliga möten, mycket inspiration och med glädje åkte jag hem. Lite läskigt. Var det för det regnade och låg på nollgradigt. Men vinterdäcken är på så det gick bra.

Idag slog jag rekordet igen. 67,5 kg. Ni kanske tycker det är löjligt att skriva om rekord i bänkpress hela tiden. Men när man tränat länge och klarar målet är det jäkligt gött och uppfyllande. Man känner sig jäkligt bra helt enkelt. Det känns ännu bättre när man inte riktigt trodde på det när man började programmet. Det finns på film, så ni kommer få se lyftet. Lite fusk är det, för röven är inte i bänken hela tiden. Nästa period blir det hårdare på tekniken, då är coachen med. :)

Nu väntar tre härliga veckor med vad jag vill träning. Underbart att få vila hjärnan lite från den personligt satta pressen.

På jobbet flyter det på bra. Har funnit en bra balans med allt känner jag. Dessutom blir jag imponerad varje dag av elevers framsteg och lycka över att nå ett mål. Fantastiskt vad de kan mycket.

I morn åker jag till Göteborg, ska på dammiddag. Hi, hi! Känner mig inte som dam, men det ska nog gå bra. Kläderna är med såklart. Herrarna får stanna hemma. (Linus och Johan)

Idag kom min kjol också. Det blir till att ta kort på outfiten i morgon. Har längtat efter den som en tok. Beställde en kjol till idag, får se om den hamnar på stången eller om den blir min, en topp blev det med, samma fråga kring den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar