6 november 2012

Funderingar om realtid

Hmm, detta är märkligt. Jag har fixat att packa inför i morgon och tänkte att då sparar jag tid. Det stämmer ju inte jag gör bara det som jag skulle gjort i realtid lite tidigare, det tar ju samma tid. Så kan det vara med mycket ibland.

Göra innan sparar inte tid, det gör att man kan göra annat då precis innan det som ska göras görs. Jisses, invecklat. Frågan är vad som är bäst? Kanske beror på vad det är, och vilka andra uppgifter som ligger i framtiden.

Munkar funderar jag på, gör inte de det som ska göras precis när det är dags liksom. Känns sunt att tänka lite mer så.

Nu sova, kan man göra det före man ska göra det? Liksom förbereda sig på att det inte blir sömn på ett tag. Inte för lång tid innan tror jag.

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar