26 november 2012

Det blåser igen

Förra året stod garaget utan panel, bara med vindpapp och det var oroligt att gå och lägga sig vid sådana här väder. Det är det inte nu. Phu! Årets projekt muren står stadigt tror jag.:)

Den där härliga tiden då jag skulle få köra vad jag ville i träningsväg har inte blivit som jag tänkt mig alls. Hosta och slem har satt stopp för det. Jäkligt långrandigt. Har haft symptom i 5 veckor nu. Det blir bättre och bättre, men bra är det inte. Det har varit riktigt bra i eftermiddag. Hoppas morgondagen är ännu bättre. Det låter konstigt när jag pratar, så det är väl en del slem kvar. Inga näsdroppar behövs.
Jag vill kunna köra på konditionsträningen ju, som vanligt.

Nu vill jag ha snö också. Här på landet är det mörkare än i stan, så den får gärna komma nu. Ska ju bli svinkallt i veckan, så det kan väl komma lite först så det glimmar ordentligt till första advent.

I veckan händer det annars en hel del. På onsdag kör vi glöggfika här igen, denna gången med kollegor. Det behöver vi. På torsdag är det lite kurs på eftermiddagen med fokus på karlstad.se och på fredag är det dags för julskyltning, även lördagen går till det.

Dessutom ligger en annons på blocket ute om någon är intresserad av klubbfotöljer, samt skrivbord och byrå Hemnes från Ikea.1 kommentar:

  1. Krya på dig - så vi kan kappköra på cykelvägen till/från Hammarö :-)

    SvaraRadera