14 november 2012

Blir så illa berörd

Läste om en katt idag som plågats till döds i Skoghall. Jag fixade inte att läsa klart. Läste om en annan katt som blivit vanvårdad. Ush, jag får ångest av sånt. På riktigt!

Tänker på min lille kisse och hur han hade det sitt första år som katt. Tufft antar jag. Han har nog glömt det hoppas jag. Men ibland kommer det fram hos honom. Rädslan och otryggheten. Inte kul alls. Tur du är innekatt som får gå ut under uppsikt.

Linus funderar på att starta ett politiskt parti som håller på kattvakter i centrum. ;)

Nej ush och fy ni som inte tar hand om era djur och som utsätter andras för plågsamma saker.

Nu måste jag släppa detta, annars kan jag inte sova. Inte lika skönt som Linus gör på köksbänken iallafall.

Det är mest för att spana på grannkatterna säger han. Som matte är jag inte övertygad om att det är för att se hur de har det, snarare för att hålla dem borta från reviret. :)

2 kommentarer:

 1. Jag känner samma som du! Mår sååå dåligt av sånt här men ändå får man inte blunda för det! Jag gör min del genom att skänka pengar till katthemmet. Våra senaste två katter är därifrån. Hade tänkt bli akuthem men det gick tyvärr inte då Skrållan sa NEJ, genom att kissa fel då Syyran kom. Vet inget om katten på Skoghall men jag antar att den andra du menar är Victor, som Djurskyddet har delat på fb. Förfärligt! Hoppas de kan rädda honom och att han får ett bra nästa hem. Vi ses på "powern" i morgon!
  Kram Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också gärna varit akuten. Men Linus är inte så snäll mot andra katter. Herren på täppan så att säga. Han glömmer bort att han själv haft det tufft i livet. Konstigt det där. Jepp, menade Victor. Ses ikväll. Rösten är något bättre så nu ni ska ni få. :)

   Radera