22 oktober 2012

Syndigt att köpa appar!?

Vad har det tagit åt mig? Jag har fått för mig, eller rättare sagt fått en konstig känsla att det inte är riktigt bra att köpa appar. Man ska använda de som är gratis. Undrar vart det kommer ifrån? Är det telefonförsäljning jag tänker på, eller förknippar jag det med typ röstning via telefon som kostar hiskliga pengar? Eller är det som lotteri? Det är inte heller riktigt ok tycker jag. Förbaskade konstiga tanke, men är det liksom syndigt att köpa appar? Hur går snacket? Det är ju bra appar ju? Herre Gud kan jag inte bara testa och köpa, skulle vilja ha ett bra skrivapp till mig själv.

1 kommentar:

  1. Jag tänker som dig ja. Har bara gratisappar och har hittills klarat mig på dem. Men då man har en Ipad så kanske det behövs bättre appar. Är riktigt sugen på en skrivplatta faktiskt. Blir nog en så småningom...

    SvaraRadera