13 oktober 2012

Surt väder

Jag har försökt ta det lite lugnare idag, och det tror jag att jag lyckades med. Vi har pysslat med murbygge även denna helg och det går framåt. Grannen har gjort ett trädäck under veckan och då blir man riktigt sugen på att gå på det också. Men stenleveransen i fredags gör nog att vi gör klart muren efter vägen också innan. Hoppas vintern väntar lite så vi hinner.

Muren vi byggde idag ska vara upp mot däcket. Eventuellt blir det en smal häck ovanför som staket för däcket. Längst bort precis innan det börjar vika av blir det en rabatt med högre växter och ut mot vägen en mur med rabatt ovanför med en häck som avgränsar mot vägen. Berget kommer plocka fram, grusgång och växter som väller över.

Nu går funderingarna till vilken mat kvällen ska bjuda på, igår gjorde jag svamprisotto och lax. Jag är sugen på ngt lyxigt gott, mannen på pizza. Hmmm vi får se vad det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar