7 oktober 2012

Spännande

Färgen i håret, spännande att se om det skulle bli bra. Jag är nöjd, både med färgen och att jag gjorde det helt själv. Meckigt var det, men det gick.

Söndagen har flutit fram i ett makligt tempo. Murbygget gick inte lika snabbt ;) Det känns som att jag har något som lurar i kroppen. Blir andfådd snabbt, när det gäller att greja med mur och att städa.

Var och tränade, och det gick bra. Men lite seg på ngt sätt. Känner också något bakom näsa och hals sedan 1h tillbaka, trodde det var färgen som kanske gjorde att jag blev allergisk men nja. Ska lägga mig tidigt och hoppas på att det inte blir nått med detta.

I morn är det dags för maxlyft på 67,5kg i bänk. Så jag kan inte bli sjuk ju. Vi får se i morn. Spännande!

I morgon blir det annat spännande också. Mer om det då :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar