26 oktober 2012

Ser fram emot en veckas avbrott

Nästa vecka har eleverna lov, vi lärare jobbar tre dagar och får sen lite ledigt vi också. Jag ser fram emot det.

Det känns som att jag vill hinna med så mycket just nu. Nästan så det känns som att sova får jag göra sen. Fast det är det bästa som finns, men långa sovmornar får det bli ngn annan gång. Mysig att gå upp också och ta vara på dagarna som kommer.

Idag har jag träffat elever som gick ur förra året. Alltid en speciell känsla. Man blir glad och stolt över dem.

Mina grupper idag har lämnat in sista arbetena för bedömning så jag har mest övervakat från min stol framme vid tavlan. Assisterat vid mailskickande, utskrifter mm, skönt med avslut, efter lovet blir det nytt.

Ikväll har vi i huset slappar, vi orkade inte ens göra mat. Fick bli en macka istället samt chips och godis, he, he.

Nu ska jag lägga mig, njuta av styrkeframgångarna idag, härliga ungdomar, att mannen är hemma, nya projekt, kommande ledighet, mitt fina hus som ska pysslas om lite i morn mm.

Just det, kläder från Lola såklart :)

Natti allihopa, håll i hatten! Det blåser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar