19 oktober 2012

Oj vad det går

Dagarna springer iväg och vilka dagar det varit i slutet på veckan. Igår var det 2års firande på KMTI. Värsta konventet kändes det som. Jag var med på Oscar Jöbacks dansaerobic vilket var magiskt bra. Sen var det snabba ryck för mig. Ut på catwalken och visa kläder från Intersport. Så snyggt, jag ville ha alltihopa. :) Tyvärr har jag inte fångats på bild. Ska ragga lite så får vi se om jag hittar ngt.

Kvällen var inte slut efter det. Hem för att lära mig ordersystemet för House of Lola och förbereda för denna kvälls första premiärvisning. Det gick bra tycker jag. Tror kunderna var nöjda också. Kul och mycket trevligt.

I eftermiddags körde jag bänk igen. Jag har bestämt att köra om 1 vecka till för att komma ikapp. Känns bättre så.

Nu kör jag på en lugn helg med murjobb och lite olika besök.

Ha det alla i höstmörkret. Tänd några ljus och mys. Det ska jag göra i morn på frukosten. Jag ska också ta lite bilder på dagens grävmaskinsjobb i morgon.

1 kommentar:

  1. Det såg helt magiskt kul ut! Jag hann titta lite efter mitt spinningpass med Stabbe, det var också kul! Men att se så många synkade på dance aerobicen var häftigt! Måste varit härligt att vara mitt i smeten!
    Kram Anja

    SvaraRadera