14 oktober 2012

Förberedd!

Nu kan en ny vecka börja. Både med träning, jobb och hårda tag.

Idag har huset städats, vilket inte gjorts ordentligt på flera veckor. Grisigt, men nu fint igen. Varje söndag skulle vara så här. Städat hus, kläder tvättade och inlagda i garderoben. Det kan jag tacka halsontet för. Garaget fint inuti, skräpet kastat, och mannen hemma så det blir mys med film på kvällen.

Halsontet är på väg bort. I morgon blir det därför träning igen. Som jag har väntat, men det har varit ganska skönt med hemmakvällar också.

Bilderna visar det som jag är mycket stolt över och gillar som bäst i det läge det är nu. Finner ro i ett nystädat hus.
Snart blir det lite Allhelgonastyling.

Jag har fått örtsaltet av en kollega som snappat upp att jag är svag för salt, Yogitet från en annan kollega som av ngn anledning visste att det är ett favoritte. En fin receptbok med plockmat från Tess. Ska nog bjuda på lite gott från denna snart. Det turkiska tet köpte jag i fredags. Behövs massor av goda smaker att njuta av på hösten, både av smaken och förpackningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar