10 oktober 2012

Förbannade hals, men det skapar tid till annat skoj

Jag är dock riktigt förbannat duktig som inte alls tränar. Jag cyklade till jobbet idag men det är för att parkeringen blir så dyr och jag glömmer betala och har fått en bot redan.

Jag har givit bort passet i morgon också och inväntar fredagen. Tror jag backar en vecka i programmet, fast har inte bestämt mig. 4 dagars bortavaro kan inte göra ngn större skillnad. Nej för tusan. Nu kör jag!

Det som är ovant för mig är att komma hem och ha hela kvällen till något annat än träning, äta och gå till sängs. Eftersom jag inte är dösjuk, lite halsont och trött, så har jag fixat med den berömda klädhögen, städat och kollat in bra hemsidor på trädgårdar och inredning.

En riktigt skön butik med industrikänsla www.reformasthlm.se

Kolla skåpet, ett sånt fast snyggare har jag :)
Romatiskt rosa med industri. Älskar!
Det här är jag, speciellt vänster.
Tror det kan bli något inköp härifrån i framtiden faktiskt!

Jag har ett litet projekt här hemma också. Johans horn ska upp på väggen. Det kommer bli snyggt, sen ska en text skrivas på en vägg.

Anno 2011
Nolander


På denna väggen blir det text, och en lampa som belyser.
Och här blir det horn!
Här ser ni fångsten.
1 Dovhjort och 5 Rådjur



1 kommentar:

  1. Saknade dig idag! Har också ont i halsen, inte jättemycket, men gick ändå och tränade. Jag var alltså inte så klok som dig...men jag missade ju förra gången så nu var jag taggad!
    Såna där horn har Tommy på väggen. Han har fått sätta dem på väggen upp till övervåningen...där ingen ser dem,hm...Det var en kompromiss eftersom jag har svårt för döda djur på väggarna. Jag är lite blödig, se...
    Krya på dig nu så du kan ha powern nästa torsdag!
    Kram Anja

    SvaraRadera