1 oktober 2012

En oförglömlig helg

Jag tror minsann den innehöll allt. Ja, inte precis allt, men mycket iallafall. Det är den bästa helgen på länge och det är svårt att beskriva det jag upplevde i ord. Men efter helgen har jag iallafall fått klart för mig i vilken riktning jag ska gå och vilka medel det finns för att gå åt detta håll. Tror inte jag säger så mycket mer än så.

En film som också finns som bok som heter The Secret ska iallafall i första hand ses och reflekteras runt. Det blir veckans mål. Detta tips samt en massa andra intryck och känslor samt tanakr har flugit runt i hjärnan under helgen. Det blir ju så när man träffar nya och redan kända härliga människor man känner sig trygg med direkt. För så var det för mig i helgen.

På fredagen körde vi ost, bröd, grillad kyckling, sallad och vin. Vi pratade och pratade! Det lagades lite mat inför lördagen och lite planer smiddes.
Ljusen är tända och dukat för middag fredag kväll
Härliga tjejer under fredagkväll. Anna, Monica, Sanna och Therese
Ååå vad ni gav mig mycket! Kram

På lördagen gick vi upp vid åtta och började rådda med tunnbrödsrullar, soppa, kladdkaka och badtunna. Alla hjälpte till och fixade.

Det var segt att få ur det sista vattnet ur tunnan när vi städade den.
Så vi vände på pumpen och körde ut vattnet ur tunnan. med den.

Sen var det bara för pumpen att pumpa tillbaka färskt sjövatten.

På morgonen var vädret inte det bästa precis.

Alla är igång och fixar i köket.

Soppan blev supergod, liksom alla andra saker vi tillverkade.
Vilket toppenteam vi var.

Inga problem och klockan 11.00 var vi klara och då anlände det ett helt gäng med töser till.


Det blev dags för skogspromenad med sjöutsikt.
Regnkläderna på liksom stövlar.
Skönt att komma ut i skogen, det pratades och skrattades. Nya bekantskaper skaffades. Väl framme och dags för kaffe så tittar solen fram. Det måste ha kostat någon en förmögenhet att skingra molnen. :)

Hösten!

Kan inte bli en finare utsikt med kaffekoppen i handen.

Njuter i fulla drag. My, Monica, Anna, Malin och Magda

Promenaden hem blev lite blåsig, men det gjorde ingenting. När vi väl kom tillbaka var det dags att tända tunnan. Men shit vad galet det gick, fast det gick bra till slut ändå. Malin den tappra skulle hugga ved på tid ;) och det gick inte så bra, så hon sade klart och tydligt ganska snart att, -Nu behöver jag åka till sjukhus! Så fick det bli, efter 2,5h och 4 stygn senare kommer hon tillbaka för att fortsätta, med ett litet bandage runt tummen. Vi hoppas verkligen (om gud vill, som läkaren sa) att tummens topp fortsättningsvis vill tillhöra Malin trots att hon faktiskt försökt skilja sig från den.


Vi andra körde Tabata, och det var ett riktigt svettigt gäng
 som sedan doppade sig eller dushade av sig i sjövatten.
Monica, Magda, Anna, Anna och Therese.

Jepp, jag doppade mig faktiskt! :)
Lunchen intogs glupskt, och snart var även Malin, My och Sanna tillbaka för att kunna inta den. Sanna och My körde ett eget Tabatapass efter oss. Såklart skulle de vara värst och körde ett sett mer än oss andra.

Therese hade med sig ansiktsprodukter, som alla fick av. Hon har arbetat som spaterapeut och har produkter för alla hudtyper. Vi såg ut som tvättbjörnar, döingar och pepparkakor om vartannat.

Lermasken på. Nu väntar badtunnan.

Vi lyckades få tänt i tunnan, och perfekt temperatur. Här njuter vi i höga dra.
Malin sitter med tummen i vädret, My har kört tabata.
Therese, Magda, Frida och Anna njuter.

Mitt upp i allt anländer fina Ulrika med House of Lolas höstkollektion. Så fantastiskt snygga kläder. Vi provade och beställde för fullt. Vi kommer vara så snygga allihopa när kläderna anländer. Jag längtar redan efter de snygga byxorna.

Ulrika från House of Lola

Tappra Malin med sin tumme! Kram!

Trerätters middag, tomatbruschetta, fläskfilégryta, och kladdkaka avslutade kvällen samt en massa prat fram till sena natten. Klockan 01.00 gick vi och lade oss. Fullständigt nöjd med allt!

På hemmaplan hade det också hänt grejer när jag kom hem. Alla trappstegen på plats. Allt övervakat av maffige Zarek!Zarek Weng

Jobba på nu gubbar :)

2 kommentarer:

  1. Gud så mysigt ni har haft det!:) Stackars Malin då! Tur att det inte gick värre!

    SvaraRadera
  2. Verkar som du verkligen laddat batterierna med hjälp av dina härliga väninnor! Vilken härlig helg! Jag känner ju igen My men så upptäckte jag ett känt ansikte till, Magda, henne träffar jag ju dagligen! Skolvärlden är bra liten...
    Kram Anja

    SvaraRadera