5 oktober 2012

En bra dag

Fredagar är sköna i mitt liv! Känns redan på torsdag kväll att det närmar sig helg och det är gött. Precis som jag vill ha det. Ingen spurt inför helgen här inte.

Denna fredag har varit superskön.

Min bästa kollega Elin har skrivit om mig i sin blogg så jag blev alldeles varm. Vad vore jobbet utan henne? Jag har många riktigt bra kollegor och det är jag jättetacksam över. Jag slipper söndagsångest och ser fram emot att gå dit, mycket beroende på mina kollegor.

Fixade klart det som jag kunde göra på alla 10 hemsidorna också. En lättnad, och jag är iallafall nöjd.

Jag fixade 7 reps på 57,5 kg efter att ha kört två femmor på samma vikt. Fick hjälp av en kille på gymmet och mm blir alltid lite nervös när man inte har någon som man brukar köra med. Inte riktigt nöjd med passet, han var lite för snäll. Men vad då 7 blev det. Många vet inte om att jag segar som tusan innan jag ger mig.

En shoppingtur på stan som gjorde önskelistan ( den nödvändiga) lite kortare. Bilder kommer.

Har precis haft tre tjejer här som ville hälsa på Linus. Två stannade och fick lite fix i håret. En var redan lockig så det fick bli en tofs med lite special, den andra fixades det flätor till så det blir lockigt i morgon. Söta tjejer, och så roligt när de kommer förbi.

Dessutom har vi fått belysningen till muren. Spännande att sätta upp downlightsen som är som små plattor.

Sen har jag tagit en riktigt roligt beslut. Vi får se vad det leder till. Något roligt tror jag iallafall. Hemlig som tusan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar