19 september 2012

Snuvad på en timme, men bra dag ändå.

Ush vilka morgnar jag haft denna vecka! Idag ringde klockan 1 timme sent. Jag upptäckte det inte förens efter ett tag så det blev panik och 10 min sen till jobbet. Nu skrotar jag mobilen, och kör hederlig väckarklocka. Kör nog dubbelt faktiskt.

Riktigt otrevlig känsla var det iallafall. Tog det riktigt lugnt först och sen panik och funderingar om jag blivit dum i huvudet.

Under eftermiddagen har ett och annat frågetecken kring jobbet retts ut. Hemsidan jag bygger upp handlade det om. Nu vet jag så nu kör jag på. Hoppas jag hinner bara. Fast det gör jag, finns inget annat alternativ i mitt huvud. Leverans är viktigast!

Under styrkepasset förut hjälpte Elin mig med bänkpressen. Det blev 11 på 52,5kg. Jag är nöjd. Är inne på fjärde veckan nu. Det är kul att köra med en kompis. Jag och Elin kör bra ihop. Peppning, Peppning!

Väl hemma igen fick det bli höstrensning ute och lite snabbstäd inne. Urk vad det såg ut. Men nu är det fint igen. Jag ska slänga fula krukor nu och satsa på nya till våren. Många är riktigt slitna och trasiga. Längtar till altan och trädgård varje dag nästan. Väntar på grus också så att helgen kan räddas med arbete på muren. Kommer kanske i morgon.

Nu är jag redo för sängen, i morn väntar friluftsdag på Tingvalla. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar