5 september 2012

Iakttagelser

Här kommer lite av vad jag funderar och iakttar under dagarna.
  • Jag har börjat kolla vindstyrkan på smhi:s app och dessutom åt vilket väderstreck den går. Motvind eller medvind till jobbet är frågan. (Gjorde jag aldrig förr)
  • Det är varmt, eller är det inte?
  • Att baka är min terapi, har varit och kommer nog alltid vara.
  • Personalrummet på jobbet är inte mysigt-behöver göras något åt. Funkar det med blommor tro, eller har det med möblering eller storlek att göra?
  • Att cykla blåser ur hjärnan och det är beroendeframkallande när man väl börjat.
  • Min katt styr över mitt liv. Ghaaa, det var vågat sagt faktiskt, men så är det och det är väl så katter är.
  • Att fika med en kompis mitt i veckan vill jag göra fler gånger. Kvalité!
  • Vilken tur att man ibland är hemma ensam, då hinner man så mycket.
  • Det är många som är sjuka, framförallt streptokocker. Hoppas jag inte får det till Tjurruset.
I övrigt har dagen varit riktigt bra. Har hunnit med mycket och njutit. Tog dessutom en liten lur när jag kom hem. Träningen med Elin gick superbra. Klarade pressövningarna bra, testade två nya magövningar idag också. De kändes faktiskt riktigt bra. Snart har två veckor av schemat gått och det är 5 kvar. Spännande att se om det fungerar hela vägen.

Jag har haft linserna i under hela arbetsdagen och det funkade riktigt bra. Jag var dock tvungen att byta håll på högerlinsen eftersom jag satt in den fel.Tyckte den betedde sig väldigt underligt. Men sen gick det superduper.

Nu är jag riktigt trött efter att ha jobbat vid datorn hela kvällen. dags att göra något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar