4 september 2012

Det finns bullar, och andra bullar

Idag har varit en dag med många sidor. Alla sidor har varit riktigt bra sidor.

Gick upp liiiiiite senare i morse. Cyklade till jobbet på min nyservade cykel och tog raskt några pedaltag till för att gå på kurs för att lära mig episerver. Nya webbpubliceringsverktyget för karlstad.se Jäklar, mitt huvud höll på att spricka innan jag gick därifrån strax efter 12. Lunch på skolan, och sedan cykell hem för att fortsätta processen i hjärnan. Det blev några frågeställningar som jag kommer att skicka iväg till min projektledare, och lite funderingar kring hur jag kan lägga upp layout mm. Några frågor till cheferna också.

Det var dags för att montera linserna. Men hejja! Höger gick på andra försöket. Vänster tog typ 40 försök kändes det som. 15 min tog det iallafall att montera. Behöver gå upp tidigare i morgon för att fixa detta.

Städar toaletten och får upp lila handdukar. Matchar schampoflaskorna perfekt. :)
Jag kör igång bullbaket. Jag har lovat bort några påsar till finaste Ida som väntas på besök senare under kvällen. Hon fixar och dolar varje år med Vasastafetten så hon behövde en liten belöning. Det är här de andra bullarna kommer in. Jäsingen, Leila snålar inte på ingredienserna emd kalorier i kan man säga. Men jisses vilka bullar det blev. Hälften med kanel, hälften med vanilj samt ritkigt mycket kardemumma i degen. Mums! Vågar faktiskt inte lägga upp receptet. :) Men är du sugen så sök på Leilas bullar. Använde denna deg.

Före gräddning

Efter gräddning

När bullarna var klara hade jag bytt om för en löptur ( och tagit ut linserna, de skulle bara vara i någon timme första dagen) och den gick runt Hammars Udde. Det har blivit en favoritrunda faktiskt.
In i dushen och sen kom Ida.

Vi fikade och pratade en massa om plugg, jobb, träning mm, så mysigt. Ida hade med sig vit choklad, en nyhet i hyllan, och ett gäng med rosor. Min favoritfärg dessutom.


Jag kan dessutom rekommendera ett knäckebröd som jag köpte idag. Lyxigt sådant och riktigt supergott! Ni måste prova!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar