17 september 2012

@€¥%$*#%(€@

Fanns inga fula tecken, men det betyder iallafall ett eller flera fula ord på raken.

Dagen börjar dretbra. Får till en riktigt bra look och tar bilen till jobbet, med båda paddorna med. In på Ramirent och ska lämna 1 padda. Då har det börjat storma och piska regn. Jag snabbar mig att lossa paddan på släpet. Springer in och får hjälp att lasta av. Det råder en mycket kärig stämning där inne och det blir väldigt livat när jag stegar in. Tar något längre tid än beräknat. Springer ut och in i bilen. Glömmer grinden på kärran, men ser det ganska direkt. Phu! I väg till Statoil med kärran.
Jädrar vad den satt! Bästa snyggaste parkeringen dock med kärra, gör framsteg. Men här tar det alldeles för lång tid, och frissen är totalförstörd.

Kommer lite sent till jobbet, lägger i pengar för automaten funkar inte snabbt med kort. Det räcker inte hela dagen, men jag tänker att det fixar jag.

Nehej du, icke. Jag kommer på glömskan för sent. Ser när lappen läggs på rutan. Hade jag sprungit ut istället för upp och hämtar pengar hade det gått vägen. Men icke! Så nu blir det verkligen att cykla. 200kr ska in.

Ikväll blir det att slappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar