2 september 2012

Bara-vara-helg

Fast vi har gjort en massa saker, dock inget som har med bygge att göra, så då känns det som att bara vara.

I fredags kom vi ju hem jättetidigt. Då damsög jag och fixade lite med arbete. Vi gjorde en enkel pastarätt och sedan blev det serier på tv:n.

I går började dagen med att bror Fredrik kom hit. Vi kollade lite på hans studieplan och vi diskuterade upplägg och hur han kan tänka framöver. Kul att kunna hjälpa till. Han bjöd oss på mat som avlutning på den sessionen.

Johan behövde nya skor och tröjor så det fick bli en sväng ner på stan. Jag fick tag i en jeansskjorta också. Den är jag ritkigt nöjd med. Ska ta på mig den i morgon så ni får se. Vi hann precis hem så började förberedelserna för gatufesten i vårat kvarter. Det var så jätte trevligt. Vilka underbara grannar vi har.Jag är något sliten idag, vi kom innanför vår dörr när klockan var över 03.00 i natt. Jisses!

Tog en kort promenad bort till vår kantarellodling förut och det gav resultat även idag. Kan faktiskt nästan säga odling för de växer i strora sjok. De är små för det är många som plockar här antar jag. Men det gör inget, de är som godast då. Får se om det blir något smarrigt av detta ikväll.

Nu blir det till att tagga upp för gymmet med Elin. Första passet med negativa set på bänken idag. Får se hur det går. Spännande och lite nervöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar