16 augusti 2012

Torsdag=Jobbdag

Jodå, sommarlovet är över även för mig. Dags att dra upp rutiner igen och börja tänka. Hjärnan är motsträvig och det känns kan jag säga. Seg som tusan! Värmen gör väl sitt till också.

En bra första jobbdag har det varit iallafall. Goda miner överallt och det kramas och hejas på varandra. Vi har dragit upp riktlinjer i arbetsrummet, plockat upp biologisalen, jag har publicerat på hemsidor och svarat på mail.

När jag skulle cykla hem hade mitt styre lossnat, jag kunde cykla halvvägs, men sen fick Johan hämta mig. Nu är det ditskruvat nu och i morgon blir det cykeln igen. Skönt att komma igång med den rutinen. Den ska jag försöka hålla så länge det går. Utvärdering utlovas, ska nog köra en pricklista på detta.

Om ni kommer ihåg så sa jag ju att jag skulle bygga ett toahus till Linus. Det har jag gjort också och idag plockade jag in det. Vi får se om han gillar det eller ratar. Det märks snart. Snyggt blev det iallafall tycker jag. Funderar på att sätta aluminiumlister på hörnen och eventuellt dekorera med något tryck. Men vi får se vad Linus tycker först.Packningen inför morgondagens tur upp till Vasastafetten har också gjorts idag. Det ska bli kul. Vi åker 18.00 i morgon kväll och starten går på lördag. Vi är hemma igen lördag kväll.


Nu ska jag titta på Sommar med Ernst.

2 kommentarer:

  1. Men guuud vilket gulligt katthus! Det måste han väl gilla, om inte annat kan du väl lura dit honom med kattmynta...
    Lycka till på Vasastafetten!
    Kram Anja

    SvaraRadera
  2. Tackar! Ja vi får se vad han säger :) Kattmynta får det nog bli ja. Det gick finemang på stafetten!

    SvaraRadera