6 augusti 2012

Semester med mannen i mitt liv

Jepp så har det varit en vecka och kommer vara en vecka till. Vi har gjort en hel del under dryga veckan som gått sedan sist och jag har därför massor att uppdatera. Bloggandet har fått ta semester igen. Men nu måste jag bara ösa på med massor.

Vi har träffat god vänner som bjudit på härliga middagar, en del recept kommer jag att delge framöver kan jag lova. Några riktiga favoriter faktiskt.

Har ni inte provat Ernst 3 pizzor som han gjorde i Sommar med Ernst har ni missat något. En given favorit har det blivit. Den gjorde jag och Johan i fredags. Dessutom är de vegetariska all mina veggokompisar.Njut!

Mina pizzor såg ut såhär


Här hittar du receptet. Du bara måste gör dem.

I Kvarnviken har ett tak bytts ut på en av stugorna. Det har badats, tränats, ätits, sovits, njutits och massa annat där också.

Pappen är lagd, pannor saknas här.

Här hemma på Rödhakevägen har garaget helt blivit klart utvändigt. Stenen har kommit till muren och jag har köpt en ny matta samt återgått till min favoritstyling. Bort med det rosiga, rutiga och prickiga, fram med grovt, svart, beige, metall.


En och annan sten :s
En anledning till att jag inte bloggar är också att uppkopplingen i stugan är usel och mobilen funkar sådär. Bloggerappen laggar och nätet är svagt som tusan. Jag blir mest frustrerad av det och då får inläggen komma i efterhand. Men nu har ni massor att läsa framöver. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar