22 augusti 2012

Ni är välkomna, vi är redo

Korridoren utanför mitt arbetsrum och
där eleverna kommer ha skåp i min klass

Cafeterian för eleverna

Min arbetsplats. Inte så stor nej!

Em korridor till

Hemklassrum för min klass
Hoppas de ska trivas

Samma klassrum
Vi har kört stenhårt och i morgon kommer de vi jobbar för just nu. Vi har fixat, piffat, planerat, burit, slitit, skrattat, gråtit och mycket mer. Jag måste säga att jag faktiskt är väldigt planerad. Mer än jag brukar tror jag till och med. Kaxigt kanske, men jag är kolugn faktiskt.
 
Vi är ett fantastisk gäng som jobbat åt ett håll hela veckan. Visst gnabbas det och tjafsas, men jag tror ändå att det på något sätt gör oss starkare som grupp. Vi arbetar mot ett gemensamt mål!
 
Nu blir det film och sedan vila. I morgon är en stor dag i många barns liv! Då gäller det för oss vuxna att leverera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar