14 augusti 2012

Lyxig dag

Började dagen på jobbet där jag gjorde en webbaserad kurs. Skönt att ha det avklarat innan starten. Ska gå en till i morgon tänkte jag. Det handlar om publiceringsverktyget för nya hemsidan.

Eftersom jag och maken numer arbetar bara några hundra meter från varandra lunchade vi ihop idag på Barbros Brygga. Det blir inte sista gången kan jag lova. Guuuuuuud vad lyxigt! Iallafall för mig som aldrig äter lunch ute typ. Vi äter ju i skolmatsalen annars.


Kan ses som en före-bild också :)

När det var klart hade jag bokat tid för klippning. Inte hos vilken frisör som helst utan min gamla frisör Bea som numera arbetar på Aristocut. Jag är så himla nöjd att jag funnit henne igen. Nu är jag stammis, lovar.


Bakning av bröd har jag precis gjort och nu blir det en löptur i solen med Vänern som utsikt.

2 kommentarer: