21 augusti 2012

Ja jä*rar i det

Mm, 4 jobbdagar avverkade och våra lokaler känns definitivt igen som skola. Lärarna är lika trötta som i november dock. Men vi tar oss snart tillbaka, vi jobbar ju som lärare för bövelen. Jag menar det, vi är enastående!

Jag upplever att andan är god och att vi hejar på oss. Det här blir ett bra år. Der bästa som en av mina kollegor alltid säger. En sak är säker iallafall. Det kommer vara mysigt och norrstrandsandan kommer lysa ut genom fönstren. Det gör den redan säger de som är nya hos oss. Nu jädrar kör vi! Snart helg igen. Vila då för bövelen, för vi ska hålla hela terminen.

En liten parentes är att håret kommer behöva tvättas varje dag och grov rengöring av huden göras. Man blir helt flottig av luften i byggnaden. Hoppas det är övergående, annars ser jag snart ut som en cappriciosa.

Nu ska jag sova. Nya tag i morgon igen!

1 kommentar:

  1. Åh, jag är så nyfiken på hur ni upplever flytten till Tullholmen, och framför allt läsåret som följer. Vi på Ilanda kommer ju efter er. Jag ser fram emot det, men vissa är helt virriga inför flytten. Jag tro det blir jättebra och jag som du kommer få cykelavstånd till jobbet. Det ser jag fram emot! Pizzakänslan har säkert försvunnit då vi tar över efter er...

    SvaraRadera