19 augusti 2012

Härlig löparfest i Dalaskogarna, Vasastafetten 2012

Det är verkligen inte samma sak att springa ett lopp på asfalt, kilometer efter kilometer och att springa ett kuperat terränglopp som jag och de andra i laget sprang igår. Så himla kul, och förbannat utmanande! Olika förhållanden på alla sträckor och olika längd.

Min sträcka beskrivs i huvudsak som kuperad terräng med inslag av spånglöpning och skogsväg. Stämmer väldigt bra tycker jag. Jag sprang samma sträcka förra året, men detta år  var den omgjord sista 6 kilometrarna mer eller mindre och drygt 1 kilometer längre till 12,4 km. Mitt medeltempo var 5.05 min/km. Det är jag väldigt nöjd med. Jag höll samma placering från växling till växling. Plats 52. Det är jag svinnöjd med. Sammanlagt sprang vi tillsammans in under 7.30 vilket är väldigt bra. 7.29.25. Ett guldgäng som genomförde hela Vasastafetten tillsammans springandes.Banprofil min sträcka.
Varje ruta horisontellt visar 5km, i höjdled 100m
Vasastaffetten

Lagets resultat

Före loppet på morgonen.
 Lägg märke till att luggen plattats :)


Våra huvudsponsorer
Karlstad Nacke och Ryggklinik


Efter loppet. Luggen ej plattad :)

Magen krampar så det fick bli ett besök till hit efter löpningen,
tog skogen innan start några gånger. Ghaaa!

Härlig stämning vid alla växlingar. Känner adrenalinet!

Väntar länge på att komma in på bajamajan.

Här kommer Dima! En hjälte som körde 15km.
Utan honom och två andra Moranissar
hade vi inte kunnat starta. Tack för detta!
Leif hejar på.

Här kommer snart Lena att växla till Ulrika.
Härliga lopp för båda två.

Micke och gänget går i mål här snart.

Även här väntar jag på bajamajan. Fy!

Fick vila magen lite. Stabbe och Ida kollade till mig.
Lugnade sig efter att jag fått ligga lite och fått i mig mer vatten.

Stabbe och Lena som båda gjorde jättebra ifrån sig.
Båda jättenöjda.

Våra två gaseller Axel och Stabbe
som rände i skogen som vilddjur!

Rose-Marie, Leif, Lena och Ida. Glada över bra resultat!
Hela gänget förutom Dima
som skulle arbeta som parkeringsvakt under arrangemanget.
Över fr v. Stabbe, Micke, lena, Frida, Ida
Under fr v. Axel, Ulrika, Rose-Marie
 
Diplom


Jag och härliga Ida som gjort en jätteinsats.
Lagledaren har verkligen skött sitt jobb,
både före, under och efter loppet.
Hon tar alltid första stärckan som går uppför i 9km
Tack för i år Ida! Kraaaaaam


3 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Så duktig du är! Det där är inte det lättaste, enligt Gubben min som sprungit den några gånger innan cyklingen tog över. Han kör Cykelvasan istället. Han vill sälja cykeln efter varje målgång, ha ,ha! Men än har han alla cyklar kvar...
  Kram Anja

  SvaraRadera
 2. He, he. Ja men då vet man att man tagit i när målet nås. :) Cykla hela vägen är bra jobbat! Tänkte på det på vissa ställen under min sträcka. Tack för beröm, :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera