29 augusti 2012

Gubbe på cykel med motor

Jepp, det var vad som "cyklade" förbi mig idag på vägen hem. På ryggen på gubben stod det Snabbare, Starkare. Ja, ja tänkte jag, det gick ju fort så. Men precis när jag tänkt tanken såg jag att cykeln hade ju för bövelen en motor på sig. Nej nu j*drar! Min tävlingsinstinkt fick sig en törn. Den där texten skulle väl för tusan stått på cykeln ju. Inte på gubben! Det gick att hålla jämnt tempo på alla rakstreckor, men vid uppstart och backar så var det lite tufft kan jag säga. Nej du gubbe, var tanken att reta upp mig så lyckades du, men att få mig att tro att du var starkare och snabbare, så icke, däremot cykeln.


Snabbare
Starkare

Hycklare

1 kommentar:

  1. Du fick dig ett rejält cykelpass, han fick bara frisk luft...
    Kram Anja

    SvaraRadera