7 augusti 2012

Favourite style

Mmm, jag försökte iallafall ett tag med somrigt, blommigt, pasteller mm. Jag klarade det faktiskt länge.

För att byta stil gäller det att få till rätt attribut på rätt plats och tillsammans med andra prylar på rätt sätt. Jag byter ofta kuddar mellan kökssoffa, vardagsrumssoffa, sängar och tv-soffa och matchar ihop dem på olika sätt. Ibland syr jag nya överdrag och ibland kommer det in en ny kudde. De kuddfodral jag sydde till det somriga har nu fått flytta till sommarstugan, så blir det också med gardinlängden.

Byta gardinlängd ger också mycket. Samma med löpare. Jag har bytt den blommiga grå som jag hade upp till sovrummet och lagt randiga kuddar där med som förut var i kökssoffan. Sen har jag inte framme alla saker hela tiden såklart och fixar nya genom att köpa, hitta, tigga eller få av kompisar och familj. Det finns massor att hitta i gamla skjul, på loppis och auktioner.

Krukor, ljusfat och ljuslyktor byter jag också ofta och har massor av dem. Hi, hi!

Ok, slutpladdrat. Jag har en del prylar med andra ord :) Vissa gillar jag mer än andra och de får oftast vara framme jättelänge. Det jag saknar mest just nu är en trädgård där jag kan plocka in blommor att njuta av, det gjorde jag alltid i mitt förra hus.

Jämför gärna förra stylingen med denna.
Inlägget hittar du här

Kohuden från Mio under bordet,
löpare från Klässbols linneväveri

Ny ryamatta från Mio.
Presentkortet från bröllopsfesten användes.

De nya lyktorna är gamla burkar från Mr B

Kudde från Grand Design köpt på Boulevard


Matplatsen med tända ljus.
Myspyset är på väg in i augusti


Mattan går i beige, svart, brunt och grått.
Mina favorittoner

Brickan är från Vikingland
köpt på Bengtsfors Glasmästeri för länge sen.

Älskar mina kökslampor.
Från Vikingland, finns i många lampaffärer.

Husen i fönstren har fått byta hit igen.
Fårskinnet är från Island. Det har jag fått av moster.

Gardinlängden var ett klipp.
Det saknades en och jag vill bara ha en
så jag fick den till bra pris på Boulevard.


Min favvotavla.

En tavla som än så länge får stå på golvet.
Köpt på Hammarbutiken.
Bra text tycker jag som vi vuxna borde tänka mer på ibland.
Maken vill ha det mer New England, undrar om han tycker det nu?
Tycker nog att det blev lite mer av det, men fortfarande grovt industriellt på sina platser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar