10 augusti 2012

En skitdag som blev riktigt bra tack vare aerobic och härliga kunder

Vaknade gårdagens morgon med ett riktigt dåligt humör. Irriterad oh grinig och ingen lust till något. Skulle ha aerobic på kvällen oh hade tänkt springa dryga milen i terräng innan. Fy bubblan tänkte jag. Kommer ju inte ens ihåg korreografin. Får väl träna lite i vardagsrummet. Fick till lite nya steg och var rätt nöjd ändå.

Åkte ner till KMTI vid 16.00 och drog på mig löpskorna. Tungt som tusan, men efter sisådär 7 km började det hända saker i hjärnan. Nu j*vlar ska jag öka tänkte jag och så fick det bli. En bra löprunda allt som allt.

Gick in i salen för att träna lite på stegen. Där stod Karin och hon kollade lite. Ser jättebra ut sa hon. Hmm, nu började hjärnan ändra mode lite till. Utanför stod några kunder och tjuvkikade, de log och när jag öppande kom några härliga spontana ord från båda håll. Bra musik i stereon och sedan körde jag. Bästa My var med på passet och då gäller det dessutom att köra lite extra. Kul när kompisar kommer på passen.

Jäklar vilket ös vi hade i salen. Aerobic är så himla kul ibland när man får med kunderna och när stegen sitter och med rätt musik. Jag hade lagt in ett catwalkmoment i mitten på passet som fick bli tredje blocket. Jag tyckte själv att det höjde massor, vet inte vad kunderna tyckte, men det såg ut som att de tyckte det var kul iallafall.

I slutet fick jag gåshud. Uhh vad härligt. Fick ta några foton för att kunna förmedla känslan jag hade efter passet. :)


Grymt taggad!
När jag kom hem hade huvudet ändrat läge, och det var bara att bänka sig framför Ernst och nygrillade hamburgare.
Idag blir en fortsatt bra dag, hoppas ni får en trevlig fredag och helg!

2 kommentarer:

  1. Åååååh, det var så kul, Frida! Skall absolut komma fler gånger på ditt pass bara kroppen säger ja!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du också gilalde det. Riktigt bra stämning i salen tyckte jag. Ja, jag hoppas verkligen kroppen säger ja så vi ses på passen i höst. :)

      Radera